Session

Een optreden van SESSION wordt omschreven als ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy en vooral: een feest! Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in dit universum te vinden is!

We zien je graag op de #outofthisworldtour2023!

Alvast een preparty?! klik hier

Juicy Lucy & The Woodpeckers

Feestelijke hits in een stevig Rock ’n Roll jasje. Ze hebben afgelopen jaar al op menig festival gespeeld en diverse kroegen onveilig gemaakt! Want waar Juicy Lucy and the Woodpeckers zijn, is het feest! Lucy wordt bijgestaan door haar Woodpeckers en samen knallen ze van het podium af! Lekker opzwepende Rock ’n roll is hun uitgangspunt maar ook uitstapjes richting country, blues, rock en zelfs gypsy komen zeker aan bod. En dat alles in een heerlijk Juicy Lucy sausje met een rockabilly beat way hun covers ook uniek en “one of a kind” maakt. Het dak gaat er zeker af met deze band dus trek je dansschoenen maar vast aan, want zoals ze zelf ook zeggen: ‘Er mag gedanst worden jaaaaaaaa!!!!’

Ga jij alvast aan de zwier?! klik hier

THE COSMIC CARNIVAL : FLEETWOOD MAC TRIBUTE

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis door het wondere universum en de geschiedenis van de legendarische Brits/Amerikaanse rockband Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues, overleefde de formatie talloze bezettingswisselingen en meermaals een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must hear voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit unieke eerbetoon door een van de fijnste live-acts van de Lage Landen. Met natuurlijk alle grote hits als Don’t Stop, Oh Well, Dreams & Go Your Own Way, door The Cosmic Carnival gebracht met de voor Fleetwood Mac kenmerkende passie en toewijding.

Ken jij alle hits? klik hier

BlackBird

Blackbird is niet meer weg te denken uit het Nederlandse radiolandschap. De Amsterdams/Limburgse singer-songwriter bracht in 2020 haar succesvolle debuutalbum ‘Blackbird’ uit, inclusief de radiosingles ‘Lost In The Middle’ & ‘Tell Your Mama’. Blackbird deed het voorprogramma van Sheryl Crow en Beth Hart en stond met haar wervelende band op grote festivals. Haar filmische, nostalgische popmuziek wordt gekenmerkt doorvintage gitaren, catchy hooks en sterke vocalen. De independent artiest brengt 17 februari een nieuwe EP uit, met daarop het veel gedraaide ‘Green Lights’ en ‘Built And Broken’. Die
laatste stond in de Top 40 Tipparade, kreeg tweemaal de Radio Veronica Oorkonde en werd uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Live is ze op haar best.

Nieuwsgierig geworden?! klik hier

DJ Timo

 

 

GrainBait

GrainBait.. een speciaal soort lokaas in muzikale vorm. Moderne BluesRock met een giftig, ofwel progressief randje. Het Rocktrio uit Tholen is sinds eind 2019 actief en ondertussen gewapend met een scala aan eigen nummers.
Ritmische gitaarpartijen, 3-stemmige vocalen en hier en daar sferische orgelgeluiden. Dit klinkt als de Bee Gees, maar niks is minder waar. Grainbait heeft een heuze rauwe Rocksound en is niet bang voor ongebruikelijke maatsoorten.
GrainBait is sinds 2022 serieus de podia’s aan het betreden. Met de hun eerste single ‘Show Me How’ en de juryprijs van Podium-Z op zak zijn de Zeeuwse heren klaar voor de toekomst.

Alvast een voorproefje? klik hier

Dj dnn

Band be four you 

Be Four You is een 5 koppige band die graag rock en pop nummers speelt. Maar er is niets te gek voor deze band.  Band Be Four You is een band die er geen gras over laat groeien en daardoor een mooie lijst vaste optredens heeft. Band Be Four You continu bezig met hun ontwikkeling zo is Band Be four You nu opnieuw bezig met eigen nummers de verwachting is dat deze medio 2023 uitgebracht worden. Kortom Band Be Four You is een hechte gepassioneerde band die graag optreed en mensen wil laten genieten.

BLAAS OF GLORY 

Blaas of Glory is een hilarische mobiele act zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Deze acht rockers in panty’s zijn hun muzikale of theatrale gelijken niet tegengekomen tijdens hun tien jaar durende mars langs Europa’s mooiste festivals van elke omvang en soort, of het nu gaat om straattheater, pop, rock of metal.

Zin om alvast een dansje te doen?! klik hier

4Beat

De vier 4Beat percussionisten laten in deze energieke en boeiende voorstelling het jeugdige publiek kennis maken met trommelmuziek uit vele landen in de wereld. Vanzelfsprekend kiezen ze dan juist de liedjes met bijzondere trommels en swingende ritmes! Maar de show is meer dan trommels alleen.
Drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met de sounds van de DJ, met mystieke, oriëntaalse percussie en zang. Een opzwepende voorstelling waarbij het publiek weinig in de stoel zal zitten.

Ook ff knallen? klik hier